Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: znikajace watki ?  (Przeczytany 895 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zyga

• Gość
znikajace watki ?
« Odpowiedź #15 dnia: 03 Marca 2010, 08:48 »
 A  nie  da  rady  z  łapki  usunąć  pojedynczego  postu  w  bazie  ?  Jakby  co,  to  pomogę  w  poprawieniu  skryptu  PHP.

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
znikajace watki ?
« Odpowiedź #16 dnia: 03 Marca 2010, 10:18 »
 widzisz,  wtedy  jeszcze  nie  wiedzialem,  ze  usuwa  cale  watki...  dopiero,  gdy  usunalem  to  zauwazylem,  ze  zniknal  od  razu  caly  watek....  
  juz  udalo  mi  sie  to  poprawic,  bo  jedna  zmienna  byla  blednie  przekazywana,  a  wlasciwie  to  nie  byla  wcale  przekazywana  :P  
  niestety  przy  testowaniu  zdarzylo  mi  sie  usunac  tez  jakis  watek  z  tego  forum,  ale  nawet  nie  wiem  jaki  (nie  ten  o  mmc2iee  -  bo  ten  usunalem,  gdy  chcialem  pojedynczego  posta  wywalic),  gdyz  nie  zauwazylem,  ze  testuje  na  oryginal...  
  obecnie  staram  sie  zrobic  edycje  i  mysle,  ze  moze  mi  sie  uda,  ale  jakby  cos  to  zwroce  sie  do  kolegi  zygi  o  pomoc  :)  

zyga

• Gość
znikajace watki ?
« Odpowiedź #17 dnia: 04 Marca 2010, 10:20 »
 Oprócz  edycji  posta,  bardzo  przydała  by  się  opcja  wstawiania  tekstu  czcionką  \'nieproporcjonalną\'  czyli  o  stałej  szerokości  znaku.  Istotna  sprawa  przy  listingach,  czy  innym  ASCII  arcie...

Uriel75

• Gość
znikajace watki ?
« Odpowiedź #18 dnia: 04 Marca 2010, 13:16 »
 O  tak,  popieram  ten  wniosek  o  czcionkach.  Proponuję  stylizację  na  czcionkę  a`la  C64  ;)  Może  od  razu  kolorystykę  w  ten  sam  design?

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
znikajace watki ?
« Odpowiedź #19 dnia: 04 Marca 2010, 15:31 »
 hehe...  spokojnie,  a  zobaczymy  co  da  sie  zrobic  :)