Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Dlaczego lubię forum C64power.com  (Przeczytany 1088 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

chateau

• Gość
Dlaczego lubię forum C64power.com
« Odpowiedź #15 dnia: 08 Lutego 2010, 22:57 »
 o,najmlodszy  uzytkownik  c64power  wrocil.  witamy  z  powrotem,tylko  nie  rob  \'iksde\',my  z  innego  pokolenia    \'\'  

gornipio

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 09 Lutego 2010, 08:16 »
 Ja  nie  odszedlem,  tylko  nie  mialem  komorki  z  internetem.  Potem  forum  upadlo,  wrocilo,  a  mi  bylo  troche  glupio,  ze  nie  mialem  jak  sie  zrzucic.  A  i  tematy  jak  dla  mnie  byly  niedobre...  Dlatego  przez  pewien  czas  nic  nie  pisalem  :D

Bumako

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 23 Stycznia 2011, 18:41 »
 no  to  i  ja  się  wypowiem
w  2008r  kupiłem  commodore  C-64  (kanciak)  od  kolegi    
jeszcze  wcześniej  słyszałem  od  mojego  nauczyciela  matematyki  że  komuter  mimo  iż  jest  stary  ma  naprawde  dużo  zalet  i  można  nauczyć  się  programować  a  mało  tego  są  bardzo  fajne  gry

Kiedy jużmailem dostęp do internetu postanowiłem zgłebiać wiedze pomimo tego że ma swoje lata i to zaledwie 8 bitowiec
Nie ukrywam że wiele się tutaj o nim dowiedziałem i na forum i na stronie C64 POWER
Nie  zarejesterowałem  się  tutaj  po  to  żeby  naściągać  sobie  od  uja  gier  i  więcej  nie  pisać  na  tym  forum    -  przciwnie  chciałem  poznać  ludzi  którzy  się  pasjonują  tym  sprzętem  i  mają  dosłownie  szmergla  na  tym  punkcie
a  tak  pozatym    mam  ogromny  sentyment  do  comodorka