Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Wyszukiwarka tematów na forum?? ;-)  (Przeczytany 976 razy)

suchy

• Gość
Wyszukiwarka tematów na forum?? ;-)
« dnia: 23 Września 2009, 08:39 »
 ...  a  tak  na  poważnie,  to  poważny  brak.  Bez  wyszukiwarki  na  tym  forum,  korzystanie  z  wiedzy  tutaj  zgromadzonej  jest  mocno  problematyczne  i  zamienia  się  w  iście  mrówczą  pracę  (wiadomo:  żeby  oddzielić  ziarno  od  plewów,  trzeba  dobrze  dmuchać  ;-)    ).  Jest  jakaś  szansa,  że  kiedyś  będzie??

gornipio

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Września 2009, 10:33 »
 Dlatego  spiskujemy  zeby  zrobic  nowe  forum,  przeniesc  wiekszosc  tej  wiedzy  wlasnie  tam,  przykleic  tematy,  no  i  git.  takie  forum  polaczone  z  baza  wiedzy  to  jest  cos.

Tomaaz

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Września 2009, 10:40 »
 Ale  przecież  tu  jest  wyszukiwarka,  którą  od  biedy  można  coś  znaleźć.  Co  nie  zmienia  faktu,  że  całe  forum  od  strony  technicznej  to  porażka.  Ale  jak  próbowałem  rozkręcić  swoje,  to  nikt  nie  był  zainteresowany.  Fakt  -  reklamy  psuły  wszystko,  ale  teraz  jest  forum  na  stronie  magazynu  i  też  jakoś  nikt  się  tam  nie  rejestruje.  Tylko  narzekać  każdy  potrafi.

gornipio

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 23 Września 2009, 10:51 »
 Taaa...  nie  kazdy  chce  sie  przesiadac  na  inne  forum.  Ale  ja  i  tak  zrobie  jedno  z  dobrymi  dzialami,  poradnikiem  rozwiazywania  problemow  dot.  c64,  c64  faq  itd.  jesli  nawet  nie  bedzie  duzo  uzytkownikow,  bedziemy  mieli  swietne  materialy  i  moze  nawet  prosty  portal  sie  rozkreci,  kto  wie...

Tomaaz

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 23 Września 2009, 13:20 »
 No,  taka  przesiadka  to  po  prostu  straszna  rzecz...    

Uwierz  mi,  miałoby  to  tylko  i  wyłącznie  same  plusy.

gornipio

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 23 Września 2009, 14:19 »
 Wiem.

Reiter

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 26 Września 2009, 15:41 »
 Ale  tutaj  jest  wyszukiwarka  tematów,  o  co  biega?  :-)  Guzik  \'szukaj\'.

suchy

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 26 Września 2009, 21:50 »
 Oooo    \'\'  kurde,  nie  zauważyłem,  chyba  szare  zwoje  prostują  mi  się  na  stare  lata!  ;-)  Wobec  tego  sorrki  za  głupie  pytanie!    \'\'  

gornipio

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 26 Września 2009, 22:44 »
 Jest,  ale  raczej  słaba.

Tomaaz

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 27 Września 2009, 17:50 »
 No  slaba,  ale  to  i  tak  nie  jest  najwiekszy  mankament  tego  forum.  Niestety.  :(

gornipio

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 27 Września 2009, 21:02 »
 Tomaaz,  ze  spisku  z  Wegim  powstało  fajne  forum...  Jeżeli  mu  się  spodoba  (jeszcze  nie  odpisał  na  priv)  i  nie  będzie  miał  zastrzeżeń,  napiszemy  tu  pełnego  posta  ;P  
  Będzie  miało  reklamę  na  górzę  (niestety),  ale  po  wgraniu  Firefoxa  z  dodatkiem  Adblock  znika  ona  całkowicie,  więc  nie  jest  tak  źle  ;P

Tomaaz

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: 28 Września 2009, 11:08 »
 Super!  Jest  juz  w  sieci?  Podeslij  mi  linka  mailem  (jesli  nie  chcesz  na  razie  go  upubliczniac    \'\').  Straszniem  ciekaw!

gornipio

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: 28 Września 2009, 11:46 »
 Mhm  do  wegiego  nie  doszedl  mail  a  linka  juz  podalem  w  innym  temacie  wiec  tu  tez  podam  -  c64forum.glt.pl  adres  da  sie  zmienic  a  reklamy  znikaja  CALKOWICIE  jak  uzywa  sie  firefoxa  z  dodatkiem  adblock  i  dobrego  polskiego  filtru  reklam.  napisze  poradnik  jakby  co...

Offline Skull

• Level 6
« Odpowiedź #13 dnia: 28 Września 2009, 17:10 »
 wow  :)  wygląda  całkiem  obiecująco.  
  Ale  znów  wszystko  to  tylko  tekst....  
  jak  chce  czasem  coś  też  coś  pooglądać  i  żeby  się  wyświetlały  obrazki  ,  filmiki  z  youtuba  itd.  

gornipio

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: 28 Września 2009, 17:13 »
 Dzieki  skull,  jezeli  bedzie  sie  dalo  dogram  opcje  wstawiania  filmow  z  youtube.  bedzie  tez  moze  dzial  filmy.  co  wy  na  to?