Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Kondycja C64 Power  (Przeczytany 3081 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Tomaaz

• Gość
Kondycja C64 Power
« dnia: 10 Marca 2009, 23:58 »
 Cześć!  
  Jestem  tu  nowy  i  zastanawiam  się  jak  wygląda  kondycja  tej  strony.  Na  forum  coś  się  dzieje,  ale  w  pozostałych  działach  aktywności  brak.  Artykuły  stare  i  nieaktualne  (przykładowo  -  archaiczne  zestawienie  emulatorów).  Czy  tak  zawsze  bywało,  czy  strona  chyli  się  ku  upadkowi.  Szkoda  by  było...  :(

zyga

• Gość
Kondycja C64 Power
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Marca 2009, 08:09 »
 Niestety  szata  graficzna  jest  nieciekawa  (gorsza  niż  kiedyś)  i  całość  strasznie  mało  przejrzysta  co  wpływa  na  funkcjonalność  serwisu  (to  moje  subiektywne  odczucia).  Kod  forum  też  jest  nie  ruszany  od  paru  ładnych  lat  -  nie  działa  np.  edycja  postów.  Wygląda  na  to  że  Webmasterzy  stracili  zainteresowanie  tą  stroną....  :(  

BTW.  Jakby  była  potrzebna  pomoc  przy  kodzie  forum  to  oferuję  swoją  skromną  osobę  (PHP).

p.a.

• Gość
Kondycja C64 Power
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Marca 2009, 14:56 »
 Jeśli  o  mnie  idzie,  to  cały  czas  jestem  w  stanie  zaoferować  swą  współpracę  w  dziedzinie  opisów  i  recenzji  gier.  Niestety  nie  mam  dostępu  do  ani  do  kodu,  ani  do  ftp  -  chętnie  sam  bym  te  opisy  co  jakiś  czas  umieszczał,  ale  nie  mam  takich  możliwości.  Ale  ostatnio  zauważyłem,  że  zmienił  się  webmaster  (był  Mariusz  Młynek,  jest  Łukasz  Kulasza)  -  ale  nie  wpływa  to  chyba,  jak  dotąd,  na  cokolwiek.  Forum  żyje  własnym  życiem,  dobre  i  to.

andrus64

• Gość
Kondycja C64 Power
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Marca 2009, 17:45 »
 Z  waszych  wypowiedzi  wnioskuję,  że  musimy  dziękować  webmasterom  za  to,  że  zapomnieli  o  tej  stronie  do  tego  stopnia,  że  zapomnieli  tej  strony  zamknąć.  ;-)

p.a.

• Gość
Kondycja C64 Power
« Odpowiedź #4 dnia: 12 Marca 2009, 22:39 »
 Nie  mów  hop,  bo  NASK  zapuka  do  drzwi;)

Chippy

• Gość
Kondycja C64 Power
« Odpowiedź #5 dnia: 15 Marca 2009, 15:16 »
 Dobrze  chociaż,  że  wandale  na  razie  nie  wiedzą,  co  to  c64..

Cobra of Samar

• Gość
Kondycja C64 Power
« Odpowiedź #6 dnia: 15 Marca 2009, 15:49 »
 No  nie  jest  tak  tu  źle:)  mało  newsów,ale  z  drugiej  strony  skąd  mają  być,  jak  ogólnie  mało  się  dzieje.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Kondycja C64 Power
« Odpowiedź #7 dnia: 15 Marca 2009, 17:59 »
 no  nie  gadaj  kasiu  party  jedno  za  drugim.  Meeting  w  toronto  za  pasem  a  tu  ludzie  piszą  o  konwulsjach  wywołanych  starymi  giercami  :)
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Cobra of Samar

• Gość
Kondycja C64 Power
« Odpowiedź #8 dnia: 15 Marca 2009, 19:10 »
   \'\'  

indyjr

• Gość
Kondycja C64 Power
« Odpowiedź #9 dnia: 15 Marca 2009, 21:04 »
 Mnie  martwi  tylko  tak  długa  nieobecność  moderatorów...    

A  i  offtop  -  dalej  szukam  ludzi  chcących  popełnić  jakieś  fajne  gierki  na  c-64,  głównie  kodera  -  jestem  grafikiem...

koziou

• Gość
Kondycja C64 Power
« Odpowiedź #10 dnia: 20 Marca 2009, 19:57 »
 `Meeting  w  toronto  za  pasem`  
  Kisiel  mieszkasz  w  Kanadzie?  tam  to  chyba  NTSC  rules.

Chippy

• Gość
Kondycja C64 Power
« Odpowiedź #11 dnia: 21 Marca 2009, 09:16 »
 Kisiel,  wiesz,  że  u  nas  już  odbiorniki  z  SECAM  na  PAL  przerobili?  :D

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Kondycja C64 Power
« Odpowiedź #12 dnia: 22 Marca 2009, 18:21 »
 W  piernikowe  białasy,  w  ojczyźnie  Tadzio  Rydza,  hehehe
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Ryan

• Level 2
  • **
Kondycja C64 Power
« Odpowiedź #13 dnia: 27 Marca 2009, 10:05 »
 A  może  by  tak  jakieś  małe  spotkanie  w  Warszawie  lub  innym  mieście?  Chętnie  się  za  dobrą  miejscówką  w  Warszawie  rozejże  ;)

Luc (webmaster)

• Gość
Kondycja C64 Power
« Odpowiedź #14 dnia: 13 Maja 2009, 12:08 »
 Jako  założyciel  portalu  C64  Power  czasami  odwiedzam  stronę,  którą  kiedyś  prowadziłem,  a  pod  koniec  przekazałem  do  prowadzenia  Mariuszowi  (Flooderkowi).  Nie  miałem  już  wtedy  czasu  i  możliwości  bieżącego  doglądania  i  aktualizowania.  Dlatego  w  pewnym  sensie  mogę  zrozumieć  obecny  stan  \'zapaści\'.  Dobrze  by  oczywiście  było  -  skoro  zgłaszają  się  osoby  chętne  do  twórczego  i  aktywnego  tworzenia,  udostępnić  serwis  do  współtworzenia.  Coś  na  kształt  \'open-source\'  :-)  

Pozdrawiam  wszystkich,  Lukasz